KOPPA-VERKOSTO

Lasten Kulttuuriviikkoja järjestää Koppa-verkosto

Kuvassa Koppa-verkoston työryhmä takarivissä vasemmalta oikealle: Päivi Karppi, Satu Ristola, Jaana Vuorio-Palmumaa, Pia Oinas. Eturivissä vasemmalta oikealle Pauliina  Sakki ja Henni Kiri, kuvasta puuttuu Sari Rasi ja Jenni Kuustie. (Kuva Oskari Pikander)
Kuvassa Koppa-verkoston työryhmä takarivissä vasemmalta oikealle: Päivi Karppi, Satu Ristola, Jaana Vuorio-Palmumaa, Pia Oinas. Eturivissä vasemmalta oikealle Pauliina Sakki ja Henni Kiri, kuvasta puuttuu Sari Rasi ja Jenni Kuustie. (Kuva Oskari Pikander)

Kymenlaakson ja Loviisan kuntien lasten ja nuorten kulttuuriverkosto Koppa on toiminut reilut kymmenisen vuotta nykyisen laajuisena yhteistyöverkostona. Koppaverkosto on lastenkulttuurin alueellinen kehittämisverkosto, johon kuuluvat nykyisin Kotka, Kouvola, Hamina, Virolahti, Miehikkälä, Pyhtää sekä Loviisa. Suurimpana verkoston tuottamana vuosittaisena yhteisenä ponnistuksena ovat vuosittain helmikuussa järjestettävät Lasten kulttuuriviikot. 

Lasten ja nuorten kulttuuriverkosto Kopan toiminta pohjautuu Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton strategiseen visioon "Lapsen oikeus kulttuuriin ja taiteeseen toteutuu". Toimintaa toteutetaan paikallisella ja alueellisella tasolla niin, että Koppa-verkoston kuntien kulttuurityöntekijät ovat merkittäviä asiantuntijoita lastenkulttuurin kehittäjinä ja tunnetuksi tekijöinä koko toimialueellaan. Verkosto kasvattaa alan ammatillista osaamista ja lastenkulttuurin ammattilaisten työllistymistä.Pia Oinas, Lastenkulttuuripäällikkö puh. 040 120 8272 / pia.oinas@kotka.fi

Satu Ristola, Koppaverkoston koordinaattori puh.040 7120401 / kulttuuripalvelut@satumatka.fi

Jenni Kuustie, Kotka jenni.kuustie@kotka.fi

Henni Kiri, Hamina henni.kiri@hamina.fi

Sari Rasi, Virolahti ja Miehikkälä sari.rasi@virolahti.fi

Pauliina Sakki, Pyhtää pauliina.sakki@kotka.fi

Jaana Vuorio-Palmumaa, Kouvola jaana.vuorio-palmumaa@kouvola.fi

Päivi Karppi, Loviisa paivi.karppi@loviisa.fi