KOTKA


YLEISÖTAPAHTUMAT

Tapahtumat pitävät sisällään kuntien/kaupunkien itse järjestämiä tapahtumia ja työpajoja. Kymenlaakson ja Loviisan alueen yhteistyössä järjestetään lisäksi kaikkien katsottavissa olevia ohjelmasisältöjä.7.-28.2.2021 Sari Aallon SHOW - videotallenne 30 minuuttia

Vatsastapuhuja Sari Aalto valloittaa hulvattoman räiskyvillä esityksillään! Show'ssaan Sari yhdistää raikkaalla tavalla stand upia, koomista vatsastapuhumista ja musiikkia: kaikenikäiset katsojat nauravat äimistyneenä, kun Sari pistää parastaan hulvattomien nukkehahmojensa Simpanssi-Anssin, Oskari Olemattoman ja aidon kokoisen strutsineito Lulun kanssa. 


Musiikkivideo lapsiperheille: Bailaa niin kuin Diskohai - videotallenne

Video sopii perheen yhteisiin hetkiin ja retkiin sekä lasten syntymäpäiville. Koulut ja päiväkodit voivat käyttää videota opetuksen ohella, arjen ilon tuojana sekä liikunnallisissa hetkissä. Erilaiset harrasteryhmät voivat hyödyntää videota omiin tarkoituksiinsa. Musiikin tyylilajit viihdyttävät kaikenikäisiä tanssijoita. Videon pituus on n. 40 minuuttia. Video on katsottavissa Kotkan kaupungin YouTube -kanavalla nimellä "Bailaa niin kuin Diskohai".


OHJELMA PÄIVÄKODEILLE, ESIOPETUKSELLE JA KOULUILLE  (digitaalinen toteutus)LATAA OHJELMA Kotkan päiväkodeille, esipetukselle ja kouluille (digitaalinen toteutus):


MUIDEN KUNTIEN JÄRJESTÄMÄT AVOIMET OHJELMAT:


7.-28.2.2021 Perhemuskari - videoitu muskari - maksuton

Vauhdikkaassa Haminan seurakunnan perhemuskarissa päästään leikkimään ja laulamaan yhdessä. Laulut on valikoitu alle kouluikäisiä ajatellen. Kurkistetaan satulaukkuun ja siitä voikin seikkailu alkaa. Mukana toteutuksessa Haminan seurakunta ja Kaakon kaksikon kulttuuritoimi.

JAKSO 1 : PIIPPOLAN VAARIN ELÄINLAULUT

JAKSO 2 : ELÄINTEN AMMATIT


Su 7.2.-22.2. Taikasirkus

Sirkus Bravuuri, Taikuri Elmo Huovila. Juontajana Aatu Itkonen. Järj. Kouvolan kaupunki. Linkki:


La 13.2.-26.2. Kansantanssikonsertti - Hetkessä

Aitomäen Nuorisoseuran kansantanssijat ja Lohtutorttu -yhtye. Järj. Kouvolan kaupunki. Linkki:


7.2.-28.2. Tarinoita Kalevalasta -Virtuaalinen satutunti, Virtuaalinen satutunti

Katsottavissa ja kuunneltavissa koko Lasten kulttuuriviikkojen ajan. Satutunnit suomeksi ja ruotsiksi. Ikäsuositus: 6-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Linkki päivitetään 7.2. Järj. Loviisan kaupunki


14.-28.2.2021 Sibelius-tarina

Käsikirjoitus, ohjaus ja tuotanto Vesa Ruotonen

Maria Kitaeva, viulu; Tatu Eskelinen, piano; Vesa Ruotonen, stand up

Sibelius-tarina on kevyt sukellus Jean Sibeliuksen maailmaan ja Suomeen. Elävä-musiikki, kuvat, filmit ja stand up -teatteri yhdistyvät. Kesto on n. 45 minuuttia ilman väliaikaa. Vesa Ruotonen järjesti yhteistyössä Haminan kaupungin ja Haminan seurakunnan kanssa Sibelius-konsertin Johanneksen kirkossa 8.12.2020 suomalaisen musiikin päivänä. Paitsi musiikkiin, konsertissa päästään pureutumaan myös Sibeliuksen tuotantoon ja elämään Vesa Ruotosen värikkäästi kertomana. Järj. Haminan kaupungin kulttuuritoimi

LINKKI esitykseen


TUTUSTU MYÖS NÄIHIN:

  • Tutustu www.harrastakotona.fi - sivustoon TÄSTÄ. Tältä sivustolta löydät lisää vinkkejä luovaan harrastamiseen digitaalisesti. 
  • Tutustu Lasten kulttuuriviikkojen 2021 julistekilpailun näyttelyyn digitaalisesti TÄSTÄ.

YHTEYSTIEDOT


JENNI KUUSTIE

kulttuurituottaja
040 587 3416
jenni.kuustie@kotka.fi