LASTEN KULTTUURIVIIKOT 6.-27.2.2022

Lasten kulttuuriviikot 2023


Hamina, Kotka, Kouvola, Loviisa, Miehikkälä, Pyhtää, Virolahti

Lasten kulttuuriviikot 2023 tarjoaa elämyksiä ja osallisuutta seitsemän kunnan alueella päiväkodeille, esiopetukselle, alakouluille ja lapsiperheille. Tämän vuoden lasten kulttuuriviikkojen teemana on luonto ja ympäristö. Teeman ympärille rakentuu monipuolinen seikkailu eri kulttuuritoimijoiden rakentamana rikastamaan varhaiskasvatuksen, alakoulujen ja lapsiperheiden arkea! Meidän kaikkien tehtävä on huolehtia, vaalia sekä kunnioittaa ympäristöä ja luontoa jossa elämämme. Lasten kulttuuriviikot tavoittaa yhdenvertaisesti lapsia Kymenlaaksossa ja Loviisassa luoden osallisuuteen kannustavan toimintaympäristön tämän tärkeän teeman ympärille.

Kolmen viikon aikana ohjelmassa on työpajoja, sirkusta, nukketeatteria, konsertteja sekä paljon muuta! Monipuolinen ohjelma kuljettaa kulttuuripolkua päivisin varhaiskasvatukseen, esiopetukseen ja alakouluille. Iltaisin ja viikonloppuisin kohderyhmänä ovat lapsiperheet.

Tule mukaan lasten kulttuuriviikoille rohkeasti nauttimaan, kokemaan elämyksiä ja ilmiöitä sekä heittäytymään taideilotteluun!

Kulttuuririkasta aikaa toivottaen,

Heidi Porttila

Varhaiskasvatuksen kehittämiskoordinaattori

Kotkan kaupunki