PYHTÄÄYLEISÖTAPAHTUMAT

Tapahtumat pitävät sisällään kuntien/kaupunkien itse järjestämiä tapahtumia ja työpajoja. Kymenlaakson ja Loviisan alueen yhteistyössä järjestetään lisäksi kaikkien katsottavissa olevia ohjelmasisältöjä.


7.-28.2.2021 Sari Aalto Show -videoitu esitys - maksuton

Vatsastapuhuja Sari Aalto valloittaa hulvattoman räiskyvillä esityksillään! Show'ssaan Sari yhdistää raikkaalla tavalla stand upia, koomista vatsastapuhumista ja musiikkia: kaikenikäiset katsojat nauravat äimistyneenä, kun Sari pistää parastaan hulvattomien nukkehahmojensa Simpanssi-Anssin, Oskari Olemattoman ja aidon kokoisen strutsineito Lulun kanssa.

Sari Aalto on tunnettu viihde- ja tik tok esiintyjä. Värikkäällä ja humoristisella Sari Aallon Tik Tok- tilillä on yli 1,000,000 kansainvälistä seuraajaa, ja videoilla yhteensä yli 50 miljoonaa näyttökertaa. Lumiveistoskisa 7.2.-21.2. kaikenikäisille

Koko Pyhtään Lumiveistoskisa kaikenikäisille!

Aloitetaan lumiveistosten luominen samaan aikaan kuin Lasten Kulttuuriviikot eli 7.2. Lähetä kuva tai video lumiteoksesta 21.2. mennessä osoitteeseen: pauliina.sakki@pyhtaa.fi.

Raati valitsee saapuneista kuvista voittajan. Luodaan iloa itselle ja naapureille. 

Aihe vapaa, mielikuvitus rajana. 

Järj. yhteistyössä Pyhtään vapaa-aikapalvelut, kulttuuri, Pyhtään Harrastajateatteri ja K-market.

20.2. klo 10-14 Virtuaalinen Satuseikkailu kutsuu seikkailijoita - maksuton 

Tapahtumapaikka: Kärsäjärven metsä Huutjärven koulua vastapäätä.  

Varaa aikasi nettiajanvarausjärjestelmästä ennakkoon. Seikkailussa seikkaillaan perhekunnittain, ikäsuositus 4-9 vuotta. 

Tapahtumapaikka: Kärsäjärven metsä Huutjärven koulua vastapäätä. 

Tervetuloa Satuseikkailuun Ratkaise salainen Satumetsään kätketty arvoitus, kuule taika-avaimiin piilotetut tarinat ja sukella satumaailmaan. Ikäsuositus 4-9 vuotta. Seikkailu kestää 25 minuuttia. Lataa puhelimeesi maksuton Plus3D-sovellus, kulje reitti, ratkaise arvoitus ja löydä aarre. Sovelluksen lataukseen opastetaan lähtöpisteeltä. Seikkailun toteutus Satumatka productions.

Voit tehdä sovelluslatauksen halutessasi myös ennakkoon. Sovellus ladataan Google Play tai Apple store sovelluskaupoista puhelinmerkistä riippuen. Sovelluksen lataukseen opastetaan myös lähtöpisteeltä. 

Varaa ennakkoon maksuton seikkailuaikasi. Lisätietoja  Satu Liikkanen p. 040 7120401. Mikäli et saa vahvistusviestiä varauksestasi, tarkista roskaposti. Varauksesta tulee vahvistus antamaasi sähköpostiin. Perhettä kohden tulee varata yksi seikkailuaika. 

Tapahtuma on jo päättynyt.


Pyhtään naisvoimistelijat: Eläinjumppa - video, katsottavissa 28.2. saakka

Tule mukaan jumppaamaan eläinjumppaa Pyhtään naisvoimistelijoiden johdolla.

7.-28.2.2021 Perhemuskari - videoitu muskari - maksuton

Vauhdikkaassa Haminan seurakunnan perhemuskarissa päästään leikkimään ja laulamaan yhdessä. Laulut on valikoitu alle kouluikäisiä ajatellen. Kurkistetaan satulaukkuun ja siitä voikin seikkailu alkaa. Mukana toteutuksessa Haminan seurakunta ja Kaakon kaksikon kulttuuritoimi.

JAKSO 1 : PIIPPOLAN VAARIN ELÄINLAULUT

JAKSO 2 : ELÄINTEN AMMATIT


7.-28.2.2021 Taidetalkoot: Kissanviiksen videoitu työpaja - maksuton

Askarrellaan yhdessä itselle tai ystävälle Kissanviiksen Merjan ohjaamana hauska heijastin/avaimenperä, joka tehdään heijastavasta langasta. Askarteluun tarvittavisa materiaalipaketteja on jaossa Virolahden ja Miehikkälän kirjastossa 7.2. alkaen niin kauan kun materiaaleja riittää.

Askarteluvideo julkaistaan 7.2. ja on katsottavissa lasten kulttuuriviikkojen ajan. Maksuttomia materiaalipaketteja on jaossa 50kpl Pyhtään kirjastossa kirjaston aukioloaikoina.

Ke 17.2. klo 17.30 Koko perheen Taikashow: Taikuri Kristian Backman, maksuton - digilive

Etätaikashow on koko perheelle sopiva interaktiivinen esitys, jossa yleisö ei vaan katso esitystä vaan on osana sitä! Kristianilla on videon kautta tapahtuvasta taikuudesta vuosien kokemus, hän on muunmuuassa voittanut videotaikuuden Sm-kisat ja hänet on palkittu Pohjoismaiden suurimmassa YouTube-tapahtumassa.

Tämä show saa varmasti unohtamaan hetkeksi vallitsevan tilanteen ja rajoitteet!

Mukaan mahtuu 300 ensimmäistä. Paikalla on hyvä olla 15 minuuttia ennen alkamisaikaa.

Tapahtuma on jo päättynyt.


Su 28.2. klo 15 Taikuri - mentalisti Johannes Malkamäki - maksuton

TAIKASHOW - DIGILIVE 

Showssa mielemme yhdistyvät virtuaalisesti!

Ikäsuositus 4.lk -> ylöspäin kaiken ikäisille (nuoremmilla vanhemmat apuna). 

Alla osallistumislinkki:

Vuorovaikutteisessa esityksessä mielen taikuus liikkuu verkossa molempiin suuntiin: teidän yhdessä tekemät päätökset johtavat huimiin sattumiin studiossani ja kurotan mentalismilla bittiavaruuden läpi muovaamaan illuusioita mieliinne.

Tämä ei ole passiivista viihdettä, vaan pääsette vaikuttamaan jatkuvasti esityksen kulkuun ja todistamaan mielen taikuutta. Esitykseen tarvitsen n. 5-10 avustajaa, joita valitsen lennosta ruudultani. Jaan ennen esitystä linkin tietovisaan, jonka kautta kaikki osallistujat pääsevät osaksi esitystä puhelimellaan. Järj. Pyhtään kulttuuritoimi

Katso esittelyvideo TÄSTÄ.PYHTÄÄN SEURAKUNNAN TOIMINTAA 7.-28.2.2021

Pyhtään seurakunnan lapsityön toimintaa helmikuussa:

Torstaisin Siltakylän seurakuntatalossa klo 9-12 askartelukuoria jaossa lapsille. Askartelukuorista löytyy mukavaa puuhaa ja tekemistä lapsille.


Yhteyshenkilö, vastaava lastenohjaaja Laura Honkala puh. 044 74 33 419 tai laura.honkala@evl.fi

NÄYTTELYT


5.2.-8.3. Lasten Kulttuuriviikkojen julistenäyttely Pyhtään kirjastossa 

Tutustu Lasten kulttuuriviikkojen julistenäyttelyyn digitaalisesti TÄSTÄ.


PÄIVÄKODIT, ESIKOULU JA ALAKOULUT

Tarjolla joogatuokioita ja taikuriesityksiä. Linkit toimitetaan suoraan osallistuville ryhmille. MUIDEN KUNTIEN JÄRJESTÄMÄ AVOIN OHJELMA:


Musiikkivideo lapsiperheille: Bailaa niin kuin Diskohai - videotallenne

Video sopii perheen yhteisiin hetkiin ja retkiin sekä lasten syntymäpäiville. Koulut ja päiväkodit voivat käyttää videota opetuksen ohella, arjen ilon tuojana sekä liikunnallisissa hetkissä. Erilaiset harrasteryhmät voivat hyödyntää videota omiin tarkoituksiinsa. Musiikin tyylilajit viihdyttävät kaikenikäisiä tanssijoita. Videon pituus on n. 40 minuuttia.

Video on kaikille avoin sekä maksuttomasti katsottavissa YouTube kanavalla nimellä: "Bailaa niin kuin Diskohai" Klikkaa alla olevaa linkkiä.


7.2.-28.2. Tarinoita Kalevalasta -Virtuaalinen satutunti, Virtuaalinen satutunti

Katsottavissa ja kuunneltavissa koko Lasten kulttuuriviikkojen ajan. Satutunnit suomeksi ja ruotsiksi. Ikäsuositus: 6-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Linkki päivitetään 7.2.


Su 7.2.-20.2. Taikasirkus

Sirkus Bravuuri, Taikuri Elmo Huovila. Juontajana Aatu Itkonen. 

Järj. Kouvolan kulttuuripalvelut Linkki:


La 13.2.-26.2. Kansantanssikonsertti - Hetkessä

Aitomäen Nuorisoseuran kansantanssijat ja Lohtutorttu -yhtye. Järj. Kouvolan kulttuuripalvelut Linkki:


14.-28.2.2021 Sibelius-tarina

Käsikirjoitus, ohjaus ja tuotanto Vesa Ruotonen

Maria Kitaeva, viulu; Tatu Eskelinen, piano; Vesa Ruotonen, stand up

Sibelius-tarina on kevyt sukellus Jean Sibeliuksen maailmaan ja Suomeen. Elävä-musiikki, kuvat, filmit ja stand up -teatteri yhdistyvät. Kesto on n. 45 minuuttia ilman väliaikaa. Vesa Ruotonen järjesti yhteistyössä Haminan kaupungin ja Haminan seurakunnan kanssa Sibelius-konsertin Johanneksen kirkossa 8.12.2020 suomalaisen musiikin päivänä. Paitsi musiikkiin, konsertissa päästään pureutumaan myös Sibeliuksen tuotantoon ja elämään Vesa Ruotosen värikkäästi kertomana. Järj. Haminan kaupungin kulttuuritoimi

LINKKI esitykseen


TUTUSTU MYÖS:


HARRASTAKOTONA.fi - SIVUSTO

Tutustu myös www.harrastakotona.fi - sivustoon. Tältä sivustolta löydät lisää vinkkejä luovaan harrastamiseen digitaalisesti. YHTEYSTIEDOT


PAULIINA SAKKI

Kulttuuri- ja matkailusihteeri
pauliina.sakki@pyhtaa.fi
p. 0400 587 911

www.pyhtaa.fi